Post by chrisacesrara on Feb 20, 2022 3:33:53 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ veľkomesto autobus vodičský 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ veľkomesto autobus vodičský 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac tokenov ▞▞▞
▞▞▞ veľkomesto autobus vodičský 3D 2022 version ▞▞▞
linn treener buss sõidu mängud Rollimängud eow
ds
Kabehffrh plný
Neznášam túto šialenú hru, hovorí, že nereaguje a načítavala sa strašne dlho, táto hra je DUM
Moderný mestský autobus je práve pripravený urobiť vašu zábavu tak jednoduchou a fantastickou, pretože nedávno boli pridané nové a náročné úrovne. Takže hrajte hru s najlepšími skúsenosťami a dokončite úrovne podľa pokynov. Bezpodmienečne odveziete cestujúcich zo zastávky a vysadíte ich na určených zastávkach.🚌
Nepáči sa mi táto hra, pretože je nefunkčná
Majaharul Islam 2.4.2021
Milujem vodičské hry. Hrám veľa hier s podobným účelom, ale toto je najlepšia hra na hranie. Jeho vlastnosti a funkcie sú také vysoké a zaujímavé. Túto hru mám už dlho uloženú v mobile. Hrám túto hru a zdieľam ju s členmi rodiny a priateľmi.
Najhoršia skúsenosť... Aplikácia zverejňuje reklamy po každom kliknutí.
Mestský osobný autobus je naozaj veľmi fantastická a ohromujúca hra. Ako jedna z najlepších hier v obchode Play. Naozaj sa s ňou hrám a mám z nej radosť. Rád hrám túto hru, pretože má ohromujúce a výnimočné funkcie, ktoré zapôsobili na každého, koho mám rád.
Najhoršie plné pridá stratu 50 MB
Informácie o spoločnosti
Nepáči sa mi táto hra Nenávidím túto hru Nainštaloval som ju dvakrát, ale nepríde Ak súhlasíte, povedzte ÁNO!!! Teraz idem odinštalovať túto hru
Autoškoly v bratislave - Diekunstlebtweiter
Úžasná aplikácia na hranie hier. Obsahuje fantastické ovládacie prvky a grafiku. Najlepšie na tom je, že zaberá oveľa menej pamäte a beží hladko. Vozidlá uvedené v tejto hre sú atraktívne 👍
Systém hry dvoch hráčov má veľmi pekný
Páči sa mi táto hra
Toto je veľmi zaujímavá a úžasná hra plná závislých a plynutí času. Veľa zábavy veľa zábavy vyzdvihnite cestujúcich zo stanice a nastavte ich bezpečným a zdravým spôsobom. Použitie je veľmi jednoduché a umožňuje vám čas príchodu
Hra Lagi
Táto hra nie je na mieste Môj telefón
Veľa reklám. Také lacné
Úžasná hra😁
Kraj Avtobus Vožnja simulator Igranje vlog vszi
Najhoršia hra.. Pred spustením žiadajú minúť peniaze, jej smiešna, zlá grafika..
Simulátor autobusov verejnej dopravy je skvelá autobusová hra. Grafika je tak cool a pekná. Deti si túto hru naozaj užijú. Odporúčam pre všetky deti. Nainštalujte a hrajte túto hru. Táto hra sa vám bude naozaj páčiť. Táto hra sa teší. Hrajte a užívajte si...
pracovných ponúk - Profesia
Ghbn
Malik Ritti
Lahiru Cad
Hra sa mi páči
Race.io Гонки dqsg
Rahul Singh
OK, nie zlé
Autobusová hra verejnej dopravy je skvelá najlepšia kontrola na akomkoľvek autobusovom simulátore, ktorý som predtým hral. Dal by som 5 hviezdičiek, ale mám problém a to s vozidlami AI, ktoré sa neustále rútia v autobuse, aby som mohol hrať bez kolízií, musím vypnúť premávku nad všetkými okrem tejto skvelej hry
Pred spustením hry som dostal 4 reklamy.
Prepravujte pasažierov v hre a mnoho ďalších vecí, ktoré môžete preskúmať a zažiť pri riadení autobusu na prepravu cestujúcich. Celkový koncept je úžasný, no treba vylepšiť grafiku a ovládanie.
Mô Phỏng Trò Chơi Lái Xe Buýt Nhập vai jtv
Urobiť správnu voľbu a rozhodnúť sa pravidelne hrať takú peknú a fantastickú hru, pre ktorú je hra určená. Mojou vášňou je byť vodičom a odviezť cestujúcich z autobusovej zastávky a bezpečne a včas ich vysadiť na určených zastávkach. Získajte dokončenie minimálnej úrovne tak, ako je to potrebné pre dokonalé hranie hry.🚌
ভাই হোতো এবি দিয়ে লাবে কিডা